Top Mix 150g

450.00rsd

Top užina bogata zdravim mastima, vlaknima i proteinima, ukusna.

Ovaj kiselo-slatki miks predstavlja najbolju kombinaciju suvog, liofilizovanog voća, badema i kokosa.

Opis

Uživajte u Prirodnoj Poslastici – Naša Kombinacija Liofilizovane Višnje, Kokos Kockica i Badem Listića!

Naša zdrava poslastica donosi vam neodoljiv spoj ukusa i hranljivosti, pružajući vam osvežavajuće iskustvo koje će zadovoljiti vašu želju za slatkim.

Liofilizovana višnja, sa svojim intenzivnim i prirodnim voćnim ukusom, donosi osveženje u svaki zalogaj. Ova sušena višnja je sačuvala sve prirodne hranljive vrednosti i antioksidanse, čineći je savršenim izborom za one koji traže prirodnu alternativu konvencionalnim slatkim poslasticama.

Kokos kockice dodaju hrskavost i egzotičnu notu ovoj poslastici. Sa svojim bogatim ukusom kokosa, one pružaju fantastičan kontrast sa slatkim i kiselim ukusom liofilizovane višnje, stvarajući harmoničan balans ukusa.

Badem listići čine ovu poslasticu još hranljivijom. Bogati zdravim mastima i esencijalnim hranljivim sastojcima, badem listići doprinose teksturi i ukusu ove poslastice, dok pružaju dodatnu energetsku podršku.

Naša zdrava poslastica je idealna za sve prilike – bilo da želite da zadovoljite svoju slatkastu želju ili da je podelite sa prijateljima i porodicom. Sa prirodnim sastojcima i bez dodatnih šećera ili veštačkih aditiva, možete je konzumirati sa potpunim uživanjem, znajući da brinete o svom zdravlju.

 

Top užina bogata zdravim mastima, vlaknima i proteinima, ukusna. Ovaj kiselo-slatki miks predstavlja najbolju kombinaciju suvog, liofilizovanog voća ,badema i kokosa. Top Mix je pravi izbor za vas.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Top Mix 150g“