TOP KAŠA Kokos Mix 60g

140.00rsd

  • 50% kinoa pahuljice
  • 15% kokos kocke
  • 10% bademovo proteinsko brašno
  • 10% protein graška izolat
  • 5% liofilizovana višnja
  • 5% dietetska bademova vlakna
Kategorije: ,

Opis

Ova zdrava kaša je savršen izbor za one koji žele da započnu svoj dan sa hranljivim i ukusnim obrokom. Sa pažljivo izbalansiranim sastojcima, ova kaša pruža optimalnu kombinaciju proteina, vlakana i prirodnih ukusa.

Glavni sastojak ove kaše su kinoa pahuljice, koje čine čak 50% smese. Kinoa je poznata po svojoj visokoj hranljivoj vrednosti i bogatstvu proteinima, što je čini odličnim izvorom energije i esencijalnih nutrijenata.

Dodatni ukus i teksturu daju kokos kocke koje čine 15% smese. Kokosova aroma i hrskavost ovih kockica doprinose osvežavajućem ukusu ove kaše.

Kako biste osigurali dodatni protein i hranljivost, ova kaša sadrži 10% bademovog proteina brašna i 10% protein graška izolata. Ovi sastojci doprinose osećaju sitosti i pomažu održavanju mišićne mase.

Liofilizovane višnje, koje čine 5% smese, pružaju slatkasti dodatak ovoj kaši. Osim što su ukusne, višnje su i bogate antioksidansima.

Za dodatnu korist za probavni sistem, kaša sadrži 5% dijetetskih bademovih vlakana, koja doprinose regulaciji probave i osećaju sitosti.

Ova zdrava kaša je ne samo ukusna već i nutritivno bogata opcija za doručak ili užinu. Pomaže vam da održite svoju energiju i zdravlje tokom dana, nudeći širok spektar korisnih nutrijenata u svakom zalogaju.

U činiji sipati jednu kesicu, preliti sa 150 ml ključale vode. Sačekati 2-3 min i konzumirati ili preliti sa 100 ml ključale vode, dodati po želji gustine još 50-100 ml sojinog ili bademovog mleka, sačekati 2-3 min i konzumirati.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „TOP KAŠA Kokos Mix 60g“